Archive for the ‘Starte nettbutikk’ Category

Svar på spørsmål om å starte nettbutikk

Vi starter snart den nye løsningen “Lage Nettbutikk”, og har mottatt et knippe spørsmål. Her besvarer jeg dem :

Er deres nettbutikk-løsning enkel å administrere?

Ja, det er grunnprinsippet vårt: Vi vil lage og tilby brukervennlige løsninger for å hjelpe bedrifter å lykkes på nett. Nettbutikken er slik. Faktisk har vi allerede laget en nettbutikkløsning som har fått skryt av dem som har benyttet den, men allikevel var den for “stor” og uoversiktlig – etter vår standard. Så nå kommer den mye bedre løsningen.

Lager dere nettbutikk? Prøver å finne ut av det her inne men det ser ut at det ikke er ferdig ennå?

Det stemmer. Vi lager blant annet nettbutikker. Men nå skal vi snart lansere den nye løsningen vår, der du kan selv bygge en nettbutikk – uten erfaring eller inngående datakunnskap. Det er lav oppstartskostnad, og lav driftskostnad. Vi kan selvfølgelig også sette den opp for deg dersom du ønsker det. :-)

Løsningene jeg har funnet på nettet hvor de hjelper deg å sette opp nettbutikken er veldig dyre. Så jeg lurte på hva det koster med hjelp fra dere?

Ja, det blir fort kostbart å sette opp en nettbutikk. Men hos oss tenker vi at det ikke skal koste så mye. Ut fra hva vi har sett på andres priser, så vil vi ligge en del lavere i pris. Sørg for å skrive deg opp på vår varslingsliste (forsiden), – og du vil motta et knalltilbud når vi starter opp den nye nettbutikkløsningen.

Ønsker mer info om deres nettbutikkløsning!

Ja, og det kommer :-) Det jeg kan si foreløpig er at den vil støtte det å ha mange kategorier, mange produkter og produsenter. Du vil kunne laste opp mange bilder OG videoer til hvert produkt. Du vil kunne ta imot kortbetaling og fakturabetaling, og velge forskjellige fraktmetoder.

MEN den vil også ha unik integrasjon med blogg, hjemmesideløsning og ellers viktige funksjoner. Mer informasjon blir sendt på epost når det er klart. – Skriv deg opp på varslingslisten vår for pristilbud og mer informasjon :-)

Er dette det samme som lage hjemmeside, er det det så har nok jeg valgt feil løsning ser det ut som.

Nei, det er ikke samme løsning. Den er heller ikke direkte sammenliknbar med Zen Cart, osCommerce eller andre standardløsninger.  Nettbutikkløsningen vil være langt mer funksjonell, på stort sett alle måter. I tillegg er det veldig mye enklere å ha forskjellige design i nettbutikken. :-)

Har du flere spørsmål?

Starte nettbutikk – med alt du trenger

I lang tid har vi jobbet for det: Å få opp en løsning som gjør det enklere å starte nettbutikk – og gjør det lett for deg å få den akkurat slik du vil ha den!

Vi var først i Norge med “Gjør det selv”-hjemmesider, der man ikke trengte spesialprogramvare for å bygge en god hjemmeside.

Nå er vi ikke først i Norge med “Gjør det selv”-nettbutikker, men vi har laget en løsning som vi mener er best på det som er viktig. Vi har hatt ferdig en “Gjør det selv”-løsning for å starte nettbutikk siden 2010, men vi var ikke 100% fornøyd. Den var for lik mye av det andre på markedet, med de samme svakhetene.

Så nå kommer vår løsning, der du kan starte nettbutikk helt alene – og ha valget mellom over 200 (!) forskjellige webdesign

eller…

be oss sette opp en nettbutikk med design og det hele tilpasset din profil.

Vi kan uansett love funksjoner som IKKE er standard i vanlige nettbutikker, og som vi VET vil øke salget (i forhold til standard). Hvordan vet vi det? Fordi det er testet :-)

Når kan du bestille nettbutikk? – Vi håper på at vi er ferdige med testene i løpet av februar. I så tilfelle lanserer vi umiddelbart etterpå.

Sett deg opp på varslingslisten vår (se forsiden), og motta epost med spesialtilbud når vi åpner dørene :-)

Starte webshop?

Ønsker du å starte webshop?

Velg vår nye nettbutikk løsning som lar deg starte nettbutikk med bare ett enkelt steg. Nettbutikken blir ferdig satt opp med norsk språk, norske fraktmetoder og tilrettelagt for det norske markedet.

I tillegg får du en søkemotoroptimalisert nettbutikk som kan hjelpe deg å få mange “gratis” besøkende fra Google og andre søkemotorer.

For øyeblikket er vår nettbutikk løsning i testing der vi sjekker at alt fungerer slik det er programmert for, og hittil ser det veldig lovende ut :-)

Vi forventer derfor å lansere Lagenettbutikks egen nettbutikk løsning i løpet av 1-2 uker.

En enkel nettbutikk løsning!

Nå åpner vi snart dørene for Norges enkleste nettbutikk løsning!

Vi har over lang tid jobbet med flere nettbutikk løsninger som osCommerce, Zen Cart, CubeCart og Virtuemart (Joomla) i tillegg til diverse plugins i WordPress. Men ingen har vært så lett å sette opp som den nye nettbutikk løsningen vi i LageNettbutikk.no nå har ferdig  - og som akkurat nå testes av utvalgte firmaer.

Det tar kun 5 minutter å sette opp vår nettbutikk løsning

Det eneste våre kunder trenger å gjøre er å oppgi domenenavnet de vil bruke samt sin epost adresse, og deretter vente 5 minutter mens vårt system setter opp nettbutikken.

Når nettbutikken er ferdig satt opp er det bare å følge vår enkle steg for steg manual til din nettbutikk er klar for å “gå live”.

Norsk språk, norske fraktsatser og mva er ferdig konfigurert, og opplastning av bilder er svært enkelt!

Vi håper å få testet ut vår nettbutikk løsning ferdig i løpet av 1-2 uker og deretter vil vi åpne opp for at dem som står på vår varslingsliste får et spesielt åpningstilbud.

Sørg derfor at du står på vår varslingsliste!

Hvordan starte nettbutikk ?

Lurer du på hvordan du kan starte nettbutikk enklest mulig?

Mange starter med å kjøpe et webhotell der de tilbyr Fantastico for å installere enten osCommerce eller Zen Cart, men det er faktisk ganske tungvindt.

For du må etterpå installere ganske mye: Norsk språk, norske post-satser, løsninger for søkemotorvennlige adresser osv osv. Vi har bygget mange slike nettbutikker, og de fungerer ok. Men det blir også hacket, og stadig må man oppdatere til siste versjon for å tette sikkerhetshull.

I realiteten er det ganske mye jobb og behov for veldig mye kunnskap for å starte en slik nettbutikk.

Derfor har vi utviklet en genial enkel måte å starte nettbutikk på.

hvordan starte nettbutikk hos LageNettbutikk?

Med den nye løsnigen vi lanserer veldig snart er det ETT steg du må gjennomføre for å bygge din nettbutikk: Du må skrive inn domenenavnet ditt (som du kjøper et annet sted. Vi anbefaler Domeneshop.no) og din epostadresse og klikker “Bygg min nettbutikk”.

Etter ca 5 minutter er din nye nettbutikk klar til å fylles med kategorier og produkter. Dét er lett med en fantastisk enkel bildeopplastning som tilpasser bildene til optimal visning på nett, og det er enkelt å lage god oversikt over bildene.

Vil du vite mer om LageNettbutikks nye nettbutikk-løsning? Fyll inn skjemaet på forsiden på LageNettbutikk.no – og vi vil sende deg et fantastisk start-tilbud!

Kategorier