Svar på spørsmål om å starte nettbutikk

Vi starter snart den nye løsningen “Lage Nettbutikk”, og har mottatt et knippe spørsmål. Her besvarer jeg dem :

Er deres nettbutikk-løsning enkel å administrere?

Ja, det er grunnprinsippet vårt: Vi vil lage og tilby brukervennlige løsninger for å hjelpe bedrifter å lykkes på nett. Nettbutikken er slik. Faktisk har vi allerede laget en nettbutikkløsning som har fått skryt av dem som har benyttet den, men allikevel var den for “stor” og uoversiktlig – etter vår standard. Så nå kommer den mye bedre løsningen.

Lager dere nettbutikk? Prøver å finne ut av det her inne men det ser ut at det ikke er ferdig ennå?

Det stemmer. Vi lager blant annet nettbutikker. Men nå skal vi snart lansere den nye løsningen vår, der du kan selv bygge en nettbutikk – uten erfaring eller inngående datakunnskap. Det er lav oppstartskostnad, og lav driftskostnad. Vi kan selvfølgelig også sette den opp for deg dersom du ønsker det. :-)

Løsningene jeg har funnet på nettet hvor de hjelper deg å sette opp nettbutikken er veldig dyre. Så jeg lurte på hva det koster med hjelp fra dere?

Ja, det blir fort kostbart å sette opp en nettbutikk. Men hos oss tenker vi at det ikke skal koste så mye. Ut fra hva vi har sett på andres priser, så vil vi ligge en del lavere i pris. Sørg for å skrive deg opp på vår varslingsliste (forsiden), – og du vil motta et knalltilbud når vi starter opp den nye nettbutikkløsningen.

Ønsker mer info om deres nettbutikkløsning!

Ja, og det kommer :-) Det jeg kan si foreløpig er at den vil støtte det å ha mange kategorier, mange produkter og produsenter. Du vil kunne laste opp mange bilder OG videoer til hvert produkt. Du vil kunne ta imot kortbetaling og fakturabetaling, og velge forskjellige fraktmetoder.

MEN den vil også ha unik integrasjon med blogg, hjemmesideløsning og ellers viktige funksjoner. Mer informasjon blir sendt på epost når det er klart. – Skriv deg opp på varslingslisten vår for pristilbud og mer informasjon :-)

Er dette det samme som lage hjemmeside, er det det så har nok jeg valgt feil løsning ser det ut som.

Nei, det er ikke samme løsning. Den er heller ikke direkte sammenliknbar med Zen Cart, osCommerce eller andre standardløsninger.  Nettbutikkløsningen vil være langt mer funksjonell, på stort sett alle måter. I tillegg er det veldig mye enklere å ha forskjellige design i nettbutikken. :-)

Har du flere spørsmål?

Kommentarfeltet er deaktivert.

Kategorier