Posts Tagged ‘webshop’

Starte nettbutikk med LageNettbutikk.no ?

Vi er snart klare til å lansere vår egen nye nettbutikk-bygger! Etter suksessen med Lage Hjemmeside har vi jobbet godt for å få på plass en like god løsning for nettbutikker. Og nå kommer Lage Nettbutikk med en unik 1-stegs løsning for å bygge fullverdig nettbutikk!

Read the rest of this entry »

Zen Cart som nettbutikk

Fungerer Zen Cart som en god nettbutikk?

Det er et spørsmål jeg av og til får, og svaret er “Ja”. – Jeg har tidligere brukt Zen Cart i flere nettbutikker som har fungert veldig bra. Men Zen Cart uten modifikasjoner har en del begrensninger.

Jeg anbefaler å bruke en eller annen URL-omskriver ( SEF url) for å få bedre URLer. I tillegg anbefaler jeg å gjøre endringer som passer kundegruppen din. I tillegg er jeg tilhenger av å ha minst mulig distraksjoner på nettbutikken. (Bokser på sidene av produktene osv.) Men det er jo smak og behag, og avhengig av hva som passer dine kunder.

Kortversjon av svaret er “Ja, Zen Cart fungerer. Men jeg anbefaler modifikasjoner.”

:-)

Lyst på nettbutikk? – Nå starter vi snart opp :-)

I snart 2 år har jeg hatt lyst til å gjøre noe konkret her på LageNettbutikk.no, men har ikke hatt tid til å gjøre det. Og hva er “det”?

Jo, lage kurs og hjelpemidler for deg som ønsker å selge via Internett. I dag er det lettere enn noen gang før å komme i gang, – men vanskeligere å lykkes.

Jeg har drevet med nettbutikk  før, og hatt både bra og dårlige konsepter. Men i dag hjelper jeg stort sett bedrifter til å lykkes på Internett. Fornyingsministeren sa det i 2006: Dem som satser på Internett fremover vil være de store vinnerne.

Jeg kan mye, men ikke alt. Men det jeg kan, det kan jeg lære bort.

Mye av det kan du lese på Estrategi, men det er mye jeg ikke har skrevet der. – og det kan du jo evt få vite her ;-)

Først blir det nok ferie, og deretter oppstart utover høsten.

Og på høsten vil jeg lansere 2 nye tjenester som er revolusjonerende mtp lønnsomhet.

Så inntil da: Ha en knall sommer!

Mvh

Preben

Kategorier