Posts Tagged ‘Starte nettbutikk’

Svar på spørsmål om å starte nettbutikk

Vi starter snart den nye løsningen “Lage Nettbutikk”, og har mottatt et knippe spørsmål. Her besvarer jeg dem :

Er deres nettbutikk-løsning enkel å administrere?

Ja, det er grunnprinsippet vårt: Vi vil lage og tilby brukervennlige løsninger for å hjelpe bedrifter å lykkes på nett. Nettbutikken er slik. Faktisk har vi allerede laget en nettbutikkløsning som har fått skryt av dem som har benyttet den, men allikevel var den for “stor” og uoversiktlig – etter vår standard. Så nå kommer den mye bedre løsningen.

Lager dere nettbutikk? Prøver å finne ut av det her inne men det ser ut at det ikke er ferdig ennå?

Det stemmer. Vi lager blant annet nettbutikker. Men nå skal vi snart lansere den nye løsningen vår, der du kan selv bygge en nettbutikk – uten erfaring eller inngående datakunnskap. Det er lav oppstartskostnad, og lav driftskostnad. Vi kan selvfølgelig også sette den opp for deg dersom du ønsker det. :-)

Løsningene jeg har funnet på nettet hvor de hjelper deg å sette opp nettbutikken er veldig dyre. Så jeg lurte på hva det koster med hjelp fra dere?

Ja, det blir fort kostbart å sette opp en nettbutikk. Men hos oss tenker vi at det ikke skal koste så mye. Ut fra hva vi har sett på andres priser, så vil vi ligge en del lavere i pris. Sørg for å skrive deg opp på vår varslingsliste (forsiden), – og du vil motta et knalltilbud når vi starter opp den nye nettbutikkløsningen.

Ønsker mer info om deres nettbutikkløsning!

Ja, og det kommer :-) Det jeg kan si foreløpig er at den vil støtte det å ha mange kategorier, mange produkter og produsenter. Du vil kunne laste opp mange bilder OG videoer til hvert produkt. Du vil kunne ta imot kortbetaling og fakturabetaling, og velge forskjellige fraktmetoder.

MEN den vil også ha unik integrasjon med blogg, hjemmesideløsning og ellers viktige funksjoner. Mer informasjon blir sendt på epost når det er klart. – Skriv deg opp på varslingslisten vår for pristilbud og mer informasjon :-)

Er dette det samme som lage hjemmeside, er det det så har nok jeg valgt feil løsning ser det ut som.

Nei, det er ikke samme løsning. Den er heller ikke direkte sammenliknbar med Zen Cart, osCommerce eller andre standardløsninger.  Nettbutikkløsningen vil være langt mer funksjonell, på stort sett alle måter. I tillegg er det veldig mye enklere å ha forskjellige design i nettbutikken. :-)

Har du flere spørsmål?

Starte nettbutikk – med alt du trenger

I lang tid har vi jobbet for det: Å få opp en løsning som gjør det enklere å starte nettbutikk – og gjør det lett for deg å få den akkurat slik du vil ha den!

Vi var først i Norge med “Gjør det selv”-hjemmesider, der man ikke trengte spesialprogramvare for å bygge en god hjemmeside.

Nå er vi ikke først i Norge med “Gjør det selv”-nettbutikker, men vi har laget en løsning som vi mener er best på det som er viktig. Vi har hatt ferdig en “Gjør det selv”-løsning for å starte nettbutikk siden 2010, men vi var ikke 100% fornøyd. Den var for lik mye av det andre på markedet, med de samme svakhetene.

Så nå kommer vår løsning, der du kan starte nettbutikk helt alene – og ha valget mellom over 200 (!) forskjellige webdesign

eller…

be oss sette opp en nettbutikk med design og det hele tilpasset din profil.

Vi kan uansett love funksjoner som IKKE er standard i vanlige nettbutikker, og som vi VET vil øke salget (i forhold til standard). Hvordan vet vi det? Fordi det er testet :-)

Når kan du bestille nettbutikk? – Vi håper på at vi er ferdige med testene i løpet av februar. I så tilfelle lanserer vi umiddelbart etterpå.

Sett deg opp på varslingslisten vår (se forsiden), og motta epost med spesialtilbud når vi åpner dørene :-)

osCommerce forbudt på Domeneshop

Det ser ut til at flere og flere ønsker å ha nettbutikk, og da er jo spørsmålet hva man skal velge.

Vi vet av erfaring at det kan være trøblete å holde osCommerce, ZenCart og tilsvarende nettbutikkløsninger fri for hacking og folk som bruker spesielt automatiserte angrep. Dette gir nå Domeneshop klart uttrykk for når de faktisk velger å stenge ALLE osCommerce nettbutikker på sine servere.

Sitat fra 25. januar 2011:

I senere tid har sikkerhetshull i osCommerce i økende og høy grad blitt utnyttet i automatisert angrep. Sikkerhetshullene brukes til skade på websidene som bruker osCommerce, angrep på besøkende på disse websidene, til spamming, og til angrep på andre websider og tjenester.

Vi er derfor nødt til å be våre kunder med osCommerce om å bytte til annen programvare for sine ehandelsløsninger.

Dersom vi kommer over installasjoner av osCommerce på webhotell hos oss, så vil vi av hensyn til sikkerhet og tjenestestabilitet bli nødt til å stenge osCommerce hos disse webhotellene.

Kunder som selv har høy PHP-programmeringskompetanse kan evt. velge å tette sikkerhetshullene selv. Hvis dere mener dere har slik kompetanse, ta kontakt med kundeservice, slik at vi kan holde en viss oversikt over hvem det er som selv velger å ta dette ansvaret, og dermed hvilke osCommerce-installasjoner som vi ikke sperrer automatisk når vi finner dem.

På Wikipedia finnes en liste over ehandelsløsninger. Vi kan ikke anbefale noen konkret av disse, men så lenge de ikke har kjente sikkerhetshull, holdes oppgradert og har fornuftig ressursbruk, så tillater vi bruk av de på våre webservere.

Slikt ansvar slipper du ved å bruke LageNettbutikk til å lever nettbutikk til deg. Alt ligger på vår server som vedlikeholdes og passes på av dyktige mennesker.

Vi er nå rett rundt hjørnet med vår løsning og jobber med noen pilotkunder for å teste. Pilotkundene er ikke små “enmanns butikker” men eksisterende nettbutikker som nå konverterer til vår løsning fra andre kjente løsninger.

Tilbakemeldingene fra pilotkundene er veldig bra, og ved endt testing vil vi åpne for at noen flere får ta nettbutikkløsningen i bruk.

Her kan du lese mer om hvordan du kan starte nettbutikk hos oss:

Fyll inn skjemaet på forsiden på LageNettbutikk.no – og vi vil sende deg et fantastisk start-tilbud!

PS: Vi regner med å være i gang i februar.

Starte webshop?

Ønsker du å starte webshop?

Velg vår nye nettbutikk løsning som lar deg starte nettbutikk med bare ett enkelt steg. Nettbutikken blir ferdig satt opp med norsk språk, norske fraktmetoder og tilrettelagt for det norske markedet.

I tillegg får du en søkemotoroptimalisert nettbutikk som kan hjelpe deg å få mange “gratis” besøkende fra Google og andre søkemotorer.

For øyeblikket er vår nettbutikk løsning i testing der vi sjekker at alt fungerer slik det er programmert for, og hittil ser det veldig lovende ut :-)

Vi forventer derfor å lansere Lagenettbutikks egen nettbutikk løsning i løpet av 1-2 uker.

En enkel nettbutikk løsning!

Nå åpner vi snart dørene for Norges enkleste nettbutikk løsning!

Vi har over lang tid jobbet med flere nettbutikk løsninger som osCommerce, Zen Cart, CubeCart og Virtuemart (Joomla) i tillegg til diverse plugins i WordPress. Men ingen har vært så lett å sette opp som den nye nettbutikk løsningen vi i LageNettbutikk.no nå har ferdig  - og som akkurat nå testes av utvalgte firmaer.

Det tar kun 5 minutter å sette opp vår nettbutikk løsning

Det eneste våre kunder trenger å gjøre er å oppgi domenenavnet de vil bruke samt sin epost adresse, og deretter vente 5 minutter mens vårt system setter opp nettbutikken.

Når nettbutikken er ferdig satt opp er det bare å følge vår enkle steg for steg manual til din nettbutikk er klar for å “gå live”.

Norsk språk, norske fraktsatser og mva er ferdig konfigurert, og opplastning av bilder er svært enkelt!

Vi håper å få testet ut vår nettbutikk løsning ferdig i løpet av 1-2 uker og deretter vil vi åpne opp for at dem som står på vår varslingsliste får et spesielt åpningstilbud.

Sørg derfor at du står på vår varslingsliste!

Kategorier