Posts Tagged ‘oscommerce’

osCommerce forbudt på Domeneshop

Det ser ut til at flere og flere ønsker å ha nettbutikk, og da er jo spørsmålet hva man skal velge.

Vi vet av erfaring at det kan være trøblete å holde osCommerce, ZenCart og tilsvarende nettbutikkløsninger fri for hacking og folk som bruker spesielt automatiserte angrep. Dette gir nå Domeneshop klart uttrykk for når de faktisk velger å stenge ALLE osCommerce nettbutikker på sine servere.

Sitat fra 25. januar 2011:

I senere tid har sikkerhetshull i osCommerce i økende og høy grad blitt utnyttet i automatisert angrep. Sikkerhetshullene brukes til skade på websidene som bruker osCommerce, angrep på besøkende på disse websidene, til spamming, og til angrep på andre websider og tjenester.

Vi er derfor nødt til å be våre kunder med osCommerce om å bytte til annen programvare for sine ehandelsløsninger.

Dersom vi kommer over installasjoner av osCommerce på webhotell hos oss, så vil vi av hensyn til sikkerhet og tjenestestabilitet bli nødt til å stenge osCommerce hos disse webhotellene.

Kunder som selv har høy PHP-programmeringskompetanse kan evt. velge å tette sikkerhetshullene selv. Hvis dere mener dere har slik kompetanse, ta kontakt med kundeservice, slik at vi kan holde en viss oversikt over hvem det er som selv velger å ta dette ansvaret, og dermed hvilke osCommerce-installasjoner som vi ikke sperrer automatisk når vi finner dem.

På Wikipedia finnes en liste over ehandelsløsninger. Vi kan ikke anbefale noen konkret av disse, men så lenge de ikke har kjente sikkerhetshull, holdes oppgradert og har fornuftig ressursbruk, så tillater vi bruk av de på våre webservere.

Slikt ansvar slipper du ved å bruke LageNettbutikk til å lever nettbutikk til deg. Alt ligger på vår server som vedlikeholdes og passes på av dyktige mennesker.

Vi er nå rett rundt hjørnet med vår løsning og jobber med noen pilotkunder for å teste. Pilotkundene er ikke små “enmanns butikker” men eksisterende nettbutikker som nå konverterer til vår løsning fra andre kjente løsninger.

Tilbakemeldingene fra pilotkundene er veldig bra, og ved endt testing vil vi åpne for at noen flere får ta nettbutikkløsningen i bruk.

Her kan du lese mer om hvordan du kan starte nettbutikk hos oss:

Fyll inn skjemaet på forsiden på LageNettbutikk.no – og vi vil sende deg et fantastisk start-tilbud!

PS: Vi regner med å være i gang i februar.

Kategorier