Posts Tagged ‘nettbutikk’

Starte webshop?

Ønsker du å starte webshop?

Velg vår nye nettbutikk løsning som lar deg starte nettbutikk med bare ett enkelt steg. Nettbutikken blir ferdig satt opp med norsk språk, norske fraktmetoder og tilrettelagt for det norske markedet.

I tillegg får du en søkemotoroptimalisert nettbutikk som kan hjelpe deg å få mange “gratis” besøkende fra Google og andre søkemotorer.

For øyeblikket er vår nettbutikk løsning i testing der vi sjekker at alt fungerer slik det er programmert for, og hittil ser det veldig lovende ut :-)

Vi forventer derfor å lansere Lagenettbutikks egen nettbutikk løsning i løpet av 1-2 uker.

Hvordan starte nettbutikk ?

Lurer du på hvordan du kan starte nettbutikk enklest mulig?

Mange starter med å kjøpe et webhotell der de tilbyr Fantastico for å installere enten osCommerce eller Zen Cart, men det er faktisk ganske tungvindt.

For du må etterpå installere ganske mye: Norsk språk, norske post-satser, løsninger for søkemotorvennlige adresser osv osv. Vi har bygget mange slike nettbutikker, og de fungerer ok. Men det blir også hacket, og stadig må man oppdatere til siste versjon for å tette sikkerhetshull.

I realiteten er det ganske mye jobb og behov for veldig mye kunnskap for å starte en slik nettbutikk.

Derfor har vi utviklet en genial enkel måte å starte nettbutikk på.

hvordan starte nettbutikk hos LageNettbutikk?

Med den nye løsnigen vi lanserer veldig snart er det ETT steg du må gjennomføre for å bygge din nettbutikk: Du må skrive inn domenenavnet ditt (som du kjøper et annet sted. Vi anbefaler Domeneshop.no) og din epostadresse og klikker “Bygg min nettbutikk”.

Etter ca 5 minutter er din nye nettbutikk klar til å fylles med kategorier og produkter. Dét er lett med en fantastisk enkel bildeopplastning som tilpasser bildene til optimal visning på nett, og det er enkelt å lage god oversikt over bildene.

Vil du vite mer om LageNettbutikks nye nettbutikk-løsning? Fyll inn skjemaet på forsiden på LageNettbutikk.no – og vi vil sende deg et fantastisk start-tilbud!

Zen Cart som nettbutikk

Fungerer Zen Cart som en god nettbutikk?

Det er et spørsmål jeg av og til får, og svaret er “Ja”. – Jeg har tidligere brukt Zen Cart i flere nettbutikker som har fungert veldig bra. Men Zen Cart uten modifikasjoner har en del begrensninger.

Jeg anbefaler å bruke en eller annen URL-omskriver ( SEF url) for å få bedre URLer. I tillegg anbefaler jeg å gjøre endringer som passer kundegruppen din. I tillegg er jeg tilhenger av å ha minst mulig distraksjoner på nettbutikken. (Bokser på sidene av produktene osv.) Men det er jo smak og behag, og avhengig av hva som passer dine kunder.

Kortversjon av svaret er “Ja, Zen Cart fungerer. Men jeg anbefaler modifikasjoner.”

:-)

Lyst på nettbutikk? – Nå starter vi snart opp :-)

I snart 2 år har jeg hatt lyst til å gjøre noe konkret her på LageNettbutikk.no, men har ikke hatt tid til å gjøre det. Og hva er “det”?

Jo, lage kurs og hjelpemidler for deg som ønsker å selge via Internett. I dag er det lettere enn noen gang før å komme i gang, – men vanskeligere å lykkes.

Jeg har drevet med nettbutikk  før, og hatt både bra og dårlige konsepter. Men i dag hjelper jeg stort sett bedrifter til å lykkes på Internett. Fornyingsministeren sa det i 2006: Dem som satser på Internett fremover vil være de store vinnerne.

Jeg kan mye, men ikke alt. Men det jeg kan, det kan jeg lære bort.

Mye av det kan du lese på Estrategi, men det er mye jeg ikke har skrevet der. – og det kan du jo evt få vite her ;-)

Først blir det nok ferie, og deretter oppstart utover høsten.

Og på høsten vil jeg lansere 2 nye tjenester som er revolusjonerende mtp lønnsomhet.

Så inntil da: Ha en knall sommer!

Mvh

Preben

Kategorier