Hvordan starte nettbutikk ?

Lurer du på hvordan du kan starte nettbutikk enklest mulig?

Mange starter med å kjøpe et webhotell der de tilbyr Fantastico for å installere enten osCommerce eller Zen Cart, men det er faktisk ganske tungvindt.

For du må etterpå installere ganske mye: Norsk språk, norske post-satser, løsninger for søkemotorvennlige adresser osv osv. Vi har bygget mange slike nettbutikker, og de fungerer ok. Men det blir også hacket, og stadig må man oppdatere til siste versjon for å tette sikkerhetshull.

I realiteten er det ganske mye jobb og behov for veldig mye kunnskap for å starte en slik nettbutikk.

Derfor har vi utviklet en genial enkel måte å starte nettbutikk på.

hvordan starte nettbutikk hos LageNettbutikk?

Med den nye løsnigen vi lanserer veldig snart er det ETT steg du må gjennomføre for å bygge din nettbutikk: Du må skrive inn domenenavnet ditt (som du kjøper et annet sted. Vi anbefaler Domeneshop.no) og din epostadresse og klikker “Bygg min nettbutikk”.

Etter ca 5 minutter er din nye nettbutikk klar til å fylles med kategorier og produkter. Dét er lett med en fantastisk enkel bildeopplastning som tilpasser bildene til optimal visning på nett, og det er enkelt å lage god oversikt over bildene.

Vil du vite mer om LageNettbutikks nye nettbutikk-løsning? Fyll inn skjemaet på forsiden på LageNettbutikk.no – og vi vil sende deg et fantastisk start-tilbud!

Kommentarfeltet er deaktivert.

Kategorier